WOW nu ook aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg!

Om onszelf te onderscheiden, heeft World of Wellcare zich aangesloten bij Thuiswinkel.org. Onze productlijn past goed bij een nieuwe, hygiënischere wereld.

World of Wellcare is een jong bedrijf dat bacteriewerende producten ontwikkelt. Oprichter Richard ter Horst reist vaak en werd zich steeds bewuster van zijn omgeving tijdens het reizen. Hij merkte veelvuldig een gebrek aan hygiëne en zag dat bacteriën daardoor vrij spel kregen. Dit was voor hem reden om producten te gaan ontwikkelen die het reizen comfortabeler en hygiënischer maken.

Bacteriewerende handgel

Richard: “Ons eerste product is een vegan bacteriewerende gel op basis van 70% alcohol. Deze is door toxologen onderzocht en mag nu als een van de eerste producten het Allergy Certified-label voeren. Onze volgende stap is het uitbreiden van de productlijn met nog meer transparante en bacteriewerende producten.”

Het comfort en welzijn van mens en natuur staat centraal bij de ontwikkeling van de producten. “We willen het leven comfortabeler en gezonder maken, zonder dat dit ten koste gaat van de wereld om ons heen. Daarom is het werken met natuurlijke ingrediënten en grondstoffen voor ons enorm belangrijk. Waar dit niet mogelijk is, werken we met het beste alternatief’’, aldus Richard.

Richard vertelt meteen lid te zijn geworden van Thuiswinkel.org, omdat hij verwachtte dat de markt door de corona-uitbraak overspoeld zou worden met producten van mindere kwaliteit. “Met het Thuiswinkel Waarborg kan ik mij beter onderscheiden.”

Dit artikel is eerder verschenen op de website van Thuiswinkel.org.