WOW in de media

World of Wellcare verschijnt regelmatig in de media, zowel offline als online. Hieronder vind je een kleine selectie van verschenen publicaties en vermeldingen:

 

Ben je blogger, vlogger of journalist en heb je een vraag over onze antibacteriële handgels? Neem dan contact op met ons op via info@worldofwellcare.com of bel 010-3181900.

Neem contact op

WOW PEOPLE

"De handgel van World of Wellcare is voor ons bedrijf een mogelijkheid om onze klanten op een veilige manier van dienst te kunnen zijn. Het transparante karakter van de gel, die wij aan zullen bieden aan gasten die onze vestigingen en evenementen bezoeken, sluit aan bij de manier waarop wij graag service verlenen aan onze BMW en MINI rijders." - Michael Braak, Marketing Manager Breeman MINI en Breeman BMW
"Fijn om te weten dat ik altijd wanneer ik wil mijn handen goed schoon kan maken. En de handgel is echt heel fijn om te gebruiken!"
"Ook in deze tijd houdt dit bedrijf zich gewoon aan de afspraken. Net iets voor 16:00 mijn pakket handgel besteld en zojuist al geleverd gekregen, top!"
"Met WOW handgel in onze eigen branding laten we op een mooie en professionele manier aan klanten blijken blij te zijn dat ze voor ons kiezen." - Ryan Lalay, eigenaar Keukensale.com & Sanisale Spijkenisse