10

Super hand-ig 😉

Fijne structuur, geen heftige geuren en handig mee te nemen. Laatst was ik bij een notaris waar uit hun pompje van een ander merk een enorme bak lotion kwam dat ze direct al de papieren doekjes aangaven toen ik er gebruik van maakte. De hele ruimte stonk ook direct. Super suf. Voor mij maakte dat direct duidelijk hoe fijn dit product is. Normaal zou ik er niet zo snel bij zo'n product stilstaan maar ik vond het contrast tussen dit soort producten toch wel opmerkelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

GEWELDIG

Fijn product plakt niet en is heel fris. Wij delen de flesjes met ons logo uit daar worden onze gasten heel blij van. Enerzijds dus effectief en veilig werken en anderzijds vergeten ze onze naam niet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist
10

Wij (en onze klanten) zijn ontzettend enthousiast!

In onze showroom wordt de handgel van World of Wellcare gebruikt door onze medewerkers en klanten. Dit product reinigt de handen zonder uit te drogen, heel fijn. Daarnaast; wij zijn werkzaam in de luxe interieurbranche, waar esthetiek belangrijk is. De verpakking is zeer stijlvol ontworpen. Onze flesjes zijn daarnaast voorzien van personal branding. Top product!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
10

Verzorgend en veilig

Ik run een yogastudio en voor mijn deelnemers was ik op zoek naar veilig maar ook verzorgend. En dat heb ik gevonden in de handgel van World of Wellcare.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reeuwijk
10

Top Cadeau Personeel

Gezien de huidige omstandigheden hebben wij ons personeel een eigen persoonlijke flacon gegeven. Ideaal voor iedereen en extra schoon, dus veilig. #staysafe
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
9

Je handen voelen meteen schoon

Je voelt dat ze aandacht hebben voor het product. Het flesjes ziet er al mooi uit. De handgel kan je makkelijk doseren en bij het uitsmeren heb je meteen het gevoel dat je handen schoon worden. Wat ze zeggen klopt ook echt. Het plakt niet. Echt een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten
10

De beste handgel die ik tot nu heb gekocht.

Het flesje is compact en handzaam, kan hem overal neerleggen. Ik krijg geen kapotte handen van het vele smeren, kortom top product.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam
10

Ruikt lekker, plakt niet, voelt zacht aan

Ik vind handgels die extreem naar alcohol ruiken echt heel smerig, maar deze ruikt juist heel lekker! Ook voelen mijn handen na het gebruik zacht aan, ook heel prettig. Een aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle
10

Prettige handgel die gelijk een schoon gevoel geeft.

Handig te gebruiken, geen nare geurtjes of plakkerige handen en een fris gevoel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
10

Fijn om altijd bij me te hebben!

Erg bij met de antibacteriële handgel van World of Wellcare. Wat deze handgel onderscheid van de andere merken is dat deze snel opdroogt, niet plakt en niet zo’n heftige alcohol-geur heeft. Ik zou deze zeker aanraden! Het flesje is ook niet heel groot dus ik kan het overal makkelijk mee naartoe nemen in mijn tas.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht
20 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10