The World of Wellcare takes care

World of Wellcare is een Nederlands luxe lifestyle merk dat gespecialiseerd is in bacteriewerendheid. Comfort en welzijn van mens en natuur staan centraal bij het ontwikkelen van de producten.

WOW Handgel

Het eerste product dat World of Wellcare lanceert is een bacteriewerende Handgel waarmee je je handen veilig kunt reinigen zonder water en zeep. De World of Wellcare Handgel bestaat uit 70% alcohol en plantaardige glycerine om je handen te verzorgen, is vegan en is verpakt in een mooi en handzaam flesje dat makkelijk doseert. Het unieke is dat de Handgel in Nederland wordt geproduceerd, geregistreerd conform de Europese cosmeticawetgeving en voorzien van een veiligheidsinformatieblad (MSDS). Bescherm jezelf en de mensen om je heen.

 

 

 

 

 

Richard ter Horst

Richard ter Horst (56), founder van World of Wellcare, is een frequent traveller en werd zich steeds meer bewust van zijn omgeving tijdens zijn reizen. Hij ondervond dat er vaak weinig hygiëne is en bacteriën daardoor vrij spel hebben. Dit was de start van het ontwikkelen van innovatieve producten om het reizen comfortabeler en hygiënischer te maken met als voorwaarde dat alle producten bacteriewerend zijn. Later dit jaar zal een bacteriewerende spray gericht op het ontsmetten van telefoons, toetsenborden en thuiswerkplekken worden gelanceerd en een bacteriewerend, wollen en wasbaar reiskussen in een luxe reistas.

 

 

 

 

Natuurlijke technologie

WOW maakt gebruik van natuurlijke grondstoffen en ingrediënten bij het ontwikkelen van haar producten. De vegan WOW Handgel is hier een goed voorbeeld van. ‘’We maken het leven comfortabeler en gezonder, zonder dat dit ten koste gaat van de wereld om ons heen. Daarom is het werken met natuurlijke ingrediënten en grondstoffen voor ons enorm belangrijk. Waar dit niet mogelijk is, werken we met het beste alternatief’’, aldus Richard ter Horst.

 

 

WOW PEOPLE

Wat ruikt de WOW handgel toch lekker. Ik neem de flesjes echt overal mee naartoe.
"Fijn om te weten dat ik altijd wanneer ik wil mijn handen goed schoon kan maken. En de handgel is echt heel fijn om te gebruiken!"
"Ook in deze tijd houdt dit bedrijf zich gewoon aan de afspraken. Net iets voor 16:00 mijn pakket handgel besteld en zojuist al geleverd gekregen, top!"
"Met WOW handgel in onze eigen branding laten we op een mooie en professionele manier aan klanten blijken blij te zijn dat ze voor ons kiezen." - Ryan Lalay, eigenaar Keukensale.com & Sanisale Spijkenisse