Desinfectans kopen voor de handen (3 tips!)

Een desinfectans kopen voor de handen? Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat het product doet wat het moet doen, namelijk: goed en comfortabel reinigen. Waar moet je op letten bij het kopen van een desinfectans? We hebben we belangrijkste 3 tips voor je op een rij gezet.

1. Selecteer een desinfectans met 70% alcohol of hoger

handgel 70% alcohol

Een desinfectans werkt pas ontsmettend wanneer deze minimaal 70% alcohol bevat. In de praktijk blijken diverse desinfectantia hier niet aan te voldoen. Bij een steekproef van het Algemeen Dagblad in juni bleek dat 5 van de 21 onderzochte handgels niet voldoende desinfecterend waren. Controleer de verpakking op het alcoholpercentage of check de veiligheidscertificaten van de aanbieder om er zeker van te zijn dat het product voldoet.

WOW bacteriewerende handgel met 70% alcohol garandeert een veilige, antibacteriële werking. Het product voldoet aan de Europese veiligheidseisen voor ontsmettingsmiddelen op basis van ethanol (MSDS), zoals vastgelegd in deze veiligheidsinformatiebladen. Hiermee is de handgel erkend door de professionele markt.

2. Kies een handzaam formaat flesje

handgel pocket formaatOp momenten dat er geen gewone handzeep en water voorhanden is, zoals in de auto of tijdens werkafspraken, biedt desinfecterende handgel uitkomst. Zo geniet je overal van schone handen, waar je je ook begeeft.

Dankzij zijn handzame formaat met 125 ml inhoud is WOW bacteriewerende handgel ideaal voor on-the-go gebruik. Het flesje heeft een goede sluiting en past in elke binnenzak of tas. Hiermee heb je de handgel altijd binnen handbereik.

3. Ga voor clean comfort

handgel anti allergieVeelvuldig gebruik van desinfecterende handgels mag natuurlijk niet de natuurlijke, beschermende functie van je huid in gevaar brengen. Toch zorgt menig handgel voor droge, gebarsten handen en andere allergische reacties.

Om allergische reacties te voorkomen of de kans op het ontwikkelen van een allergie tot het minimum te beperken, is het verstandig om te checken of de handgel over het AllergyCertified-keurmerk beschikt. Dit verzekert gebruikers ervan dat het product vrij is van parfum, allergene conserveermiddelen en andere schadelijke stoffen.

WOW bacteriewerende handgel is de eerste AllergyCertified handgel in Europa. Het product is ongeparfumeerd en heeft een neutrale geur. Door de verzorgende ingrediënten is van huidirritatie en/of plakkende handen geen sprake. De handen voelen na gebruik heerlijk zacht en gehydrateerd.

Desinfectans kopen met een WOW-gevoel

Met de bacteriewerende desinfectans van World of Wellcare gun je jezelf een WOW-gevoel. Bestel de handgel nu extra voordelig bij WOW.

Heb je een eigen onderneming? Onze handgels zijn ook te personaliseren. Daarmee heb je een zeer gewaardeerd relatiegeschenk voor klanten in handen. Bekijk hier de mogelijkheden voor gepersonaliseerde handgel.

Lees meer over WOW handgel