AllergyCertified handgel met een WOW-effect

Met de eerste handgel in Europa die het AllergyCertified-label voert, heeft World of Wellcare een heuse primeur in handen. Het Scandinavische keurmerk is een bevestiging dat de huidvriendelijke handgel uit natuurlijke ingrediënten bestaat en een minimaal risico op huidallergie garandeert. Het onderstreept onze missie om comfortabele, bacteriewerende producten te ontwikkelen die het welzijn bevorderen.

Veel gangbare huidverzorgingsproducten oorzaak van allergie

Meer dan 20% van de Europese bevolking heeft een allergie voor één of meer ingrediënten die in gangbare huidverzorgingsproducten te vinden zijn. Vooral parfumallergie is een veelvoorkomende chronische ziekte. Vandaag de dag komen mensen zo vaak in contact met parfum in verzorgingsproducten, met inbegrip van de natuurlijke parfums en etherische oliën, dat binnen enkele jaren een parfumallergie kan worden ontwikkeld. Over het algemeen begint dit al op jonge leeftijd.

Waar staat het AllergyCertified-keurmerk voor?

Allergy CertifiedVoor mensen met een contactallergie is het een uitdaging om producten te vinden die geen allergische reactie veroorzaken. Vanuit deze gedachte is in 2014 AllergyCertified opgericht. AllergyCertified is lid van de European Society of Contact Dermatitis en wordt ondersteund door een adviesteam met een onderzoeksachtergrond in huidallergieën en allergene stoffen.

Het kiezen voor een product met het AllergyCertified-keurmerk biedt de zekerheid dat alle ingrediënten zijn onderworpen aan een streng testregime. Zo verzekert het keurmerk dat onze handgel:

  • Vrij is van parfum, allergene conserveermiddelen, kankerverwekkende stoffen en chemicaliën die de hormoonhuishouding verstoren;
  • Op elke individuele grondstof is onderzocht en beoordeeld, op basis van de concentratie in het product;
  • Een heranalyse ontvangt wanneer de formulering verandert;
  • Tussentijds wordt getest om te verzekeren dat het product niet afwijkt van de receptuur op basis waarvan het AllergyCertified-keurmerk is toegekend.

Voorkom de ontwikkeling van huidallergieën

Het welbekende adagium ‘voorkomen is beter dan genezen’ gaat zeker op voor AllergyCertified-producten. Producten met dit keurmerk zijn niet alleen geschikt voor mensen die al een huidallergie hebben ontwikkeld, maar ook voor mensen die hun blootstelling aan allergenen willen verminderen, en daarmee het risico op het ontwikkelen van een huidallergie.

Ideaal product voor huidtherapeuten en dermatologen

De AllergyCertified handgel van World of Wellcare is ideaal voor huidtherapeuten en dermatologen met een eigen verkooppunt.

Waarom WOW voor wederverkopers?

  • WOW handgel bevat plantaardige glycerine, dus de handen drogen niet uit;
  • Het alcoholpercentage van 70% garandeert een veilige, antibacteriële werking;
  • Het product voldoet aan de Europese veiligheidsvoorschriften voor ontsmettingsmiddelen op basis van ethanol (MSDS);
  • Personaliseerbaar met uw eigen logo en tekst voor een zeer professionele uitstraling;
  • Snelle doorlooptijd dankzij het handzame formaat flacons (125 ml);
  • Interessante korting bij bestellen van grotere volumes.

Gun cliënten het WOW-effect.

Bekijk hier onze (gepersonaliseerde) handgel